EHBO-koffers keuren

24Hour Callout

CALL NOW: 1-800-123-456

Waarom een EHBO koffer keuren

Voorkom misgrijpen doordat u EHBO koffer niet is aangevuld. Hierom verplicht de Arbowet bedrijven om een volledige EHBO-uitrusting te hebben, zodat er in geval van nood altijd de juiste oplossing bij de hand is. Daarom moet elk bedrijf beschikken over EHBO koffers, zodat er binnen 3 minuten eerste hulp kan worden verleent. We kunnen in overleg berekenen over hoeveel verbandtrommels uw bedrijf moet beschikken.

 

Hoe wij een EHBO koffer keuren

Verbandtrommels bevatten de belangrijkste benodigdheden, zoals verband, pleisters, gaasjes en een verbandschaar. Veel verbandmiddelen hebben een houdbaarheidsdatum en mogen niet worden gebruikt als ze over deze datum zijn.

Na elke keuring of aanvulling, voorzien we de verbandtrommel van een zegel, zodat direct duidelijk is dat de verbandtrommel aan alle eisen voldoet. WLS-Keuringen keurt jaarlijks uw verbandtrommels en kan ook op afroep of op vaste momenten de inhoud bijvullen, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Neem gerust contact met ons op voor vragen over een EHBO koffer keuren of om een keuring aan te vragen. Naast een EHBO koffer keuren voeren wij nog veel meer keuringen uit.

ehbo koffer keuren

Contact opnemen


Direct in contact komen?

Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 en 17:00

Bel nu: 0528 447 071